26 de desembre del 2012

Pastís de formatge i xocolata blanca


Ingredients:
per la base:
galetes maria, uns 20
uns 150-200 grams de mantega.

pel pastís
200 de nata
300 de formatge per untar, tipus philadelphia
400 de xocolata blanca
5 fulls de gelatina neutra.


Procediment

Base:
Esmicolem les galetes fins que quedin en format farina. Una bona manera de fer-ho és posar les galetes dins d'una bossa de plàstic, i aixafar-la amb un rodet.
Desfem la mantega al microones fins que queda líquida.
Barregem la mantega i les galetes, i ho posem ben pla a la part inferior del que serà el pastís, de manera que serà la base.
Ho posem unes quantes hores a la nevera, (millor el dia abans), la mantega endurirà la barreja i ens quedarà aquesta base molt dura.

Pastís:
Posem en aigua freda els fulls de gelatina, fins que es desfacin.
Barregem la nata i el formatge. Trossegem la xocolata i la posem al microones per desfer-la, i la barregem amb la nata i el formatge. Compte en desfer la xocolata, ja que si la deixem molta estona es cremarà, i no ho veurem perquè es comença a cremar per dins.
Agafem la gelatina, i la posem en un pot al foc, anem barrejant fins que queda líquida, i ho tirem a la barreja.
Un cop està tot homogeni, agafem la base de la nevera, i ho col·loquem a sobre. Ho tornem a col·locar a la nevera, i esperem unes hores.

Aquest pastís és molt senzill i molt bo, però hem de saber preveure quan el volem acabat, ja que no es pot fer en un matí!

Bon profit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada